Yves Rocher Hungary Kozm. Kft.

Yves Rocher Hungary Kozm. Kft.

Yves Rocher, az előrelátó vállalkozó

„La Gacilly-ben, Bretagne szívében lévő kisvárosban lobbant fel szenvedélyem a növényvilág iránt. Képzelőerőmet
a virágmezők, a mocsarak és a misztikus Brocéliande-i erdő inspiráltak...”
Yves Rocher a Cosmétique Végétale® kreátora


Yves Rocher már gyerekként, Bretagne szívében található szülővárosában, különleges odaadással figyelte a természetet. Lenyűgözte az ősei által szenvedéllyel megmunkált föld, ahol szívesen töltötte idejét, figyelte a természetet, kibővítette tudását, és megfejtette egyes növények titkát...

Ekkor ismerte fel, hogy a természetben rejlő határtalanság a női szépség igazi forrása lehet. A családi ház padlásán alkotott meg egy egyszerű kenőcsöt növényi alapanyagból... Ez jelentette egy új felfogás első lépését a kozmetológia területén.  Ennek az előzőleg sosem látott sikernek adta Yves Rocher a Cosmétique Végétale®, nevet.

1959-ben Yves Rochernak támadt egy forradalmi ötlete: minden nőnek korától,  lakhelyétől, és szociális helyzetétől függetlenül közvetlenül elérhetővé tenni a szépségápolási termékeket. Egy egyszerű ötlet, és mégis... Akkoriban a régimódi francia piac működése kizárólag az elit hölgyek számára tette lehetővé szépségápolási termékek megvásárlását. Yves Rocher ekkor talált ki egy új hálózati rendszert, amely örökre demokratizálta a kozmetikai szerek piacát: a csomagküldő kereskedelmet.

1969-ben Yves Rocher megnyitotta az első üzletét.

Több mint 50 év elteltével a megérzései,és a korát megelőző ötletei valósnak bizonyultak : Ma minden 3. francia nő Yves Rocher termékeket használ.

Székhely: Teréz krt. 27. Budapest 1067
Telefon: 1/3028-961
Mobil: 20/981-1048
Fax: 1/3121-675
Email: info@yvesrocher.hu
Web: http://yves-rocher.hu
akció

Akció

Yves Rocher Hungary Kozmetikum kedvezmény

popup_siessen_2015.jpg
Bővebben...

Kereső:

Kategória:
Kulcsszó: