Marrakesh Bt

Marrakesh Bt

Egy marokkói utazás alatt szerzett élmények hatására indult el vállalkozásunk, idestova 6 éve.   Kezdetben  főleg  „1001 éjszakás” üveglámpák, kilim szőnyegek, hennával festett bőrlámpák, bőrpuffok, festett marokkó szekrénykék és asztalkák, keleties lakberendezési kiegészítők  alkották a kínálatunkat. Marokkóban széleskörű helyi tapasztalatra tettünk szert, sikerült szoros és baráti viszonyt kialakítani a kézművesekkel és a családi manufaktúrákkal a marrakeshi bazárban. Az elmúlt évek során egyre több országból behozott áruval bővítettük kínálatunkat, jelenleg Marokkó mellett Indiából, Bali szigetéről, Thaiföldről, Kenyából hozzuk be egzotikus lámpáinkat, kisbútorainkat, lakberendezési kiegészítőinket és ajándéktárgyainkat.

Jelenleg  nincs budapesti kiskereskedelmi üzletünk, a termékeink iránt érdeklődőket törökbálinti bemutatótermünkben szolgáljuk ki. A vásárlás menüpontban a gyakorlati tudnivalókon túl igyekeztünk a gyakran felmerülő kérdésekre is megválaszolni.

Amennyiben Ön viszonteladó vagy  lakberendező, és szeretne üzleti kapcsolatba lépni velünk, esetleg kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, mailben vagy telefonon is szívesen adunk felvilágosítást. Általános feltételeink egy része a nagykereskedelem menüpont alatt található

Marokkó – bár az évek alatt kissé halványodott az egzotikuma (közel 20 eddigi látogatás után ez talán nem olyan meglepő),  számunkra még mindig az a lenyűgözően sokszínű ország, mint amilyennek a legelső út során találtuk, és amit egyszer mindenkinek meg kell(ene) látogatnia: az útravaló menüpontunk alatt tervezett utazásához sok, remélhetően hasznos (és valószínűleg pár teljességgel  haszontalan) tanácsot és információt talál, a galériában pedig utazásaink alatt készült fotóinkból adunk vizuális inspirációt az útra keléshez.

Székhely: 2045 Törökbálin, Törökbálinti Depo. D épület
Mobil: 36-20-973-4344
Email: marrakeshbt@axelero.hu
Web: http://www.marrakeshbt.hu
akció

Akció

Mozaik asztal akció-marrakesh

s_485_653.jpg
Bővebben...

Kereső:

Kategória:
Kulcsszó: