Lucido Kft

Lucido Kft

A Lucido sikere

A Lucido Kft. több mint 15 éve importál harisnya termékeket Olaszországból. Annak idején a Carima és Trasparenze termékekkel indultunk.

Közel 10 éve éreztük úgy, hogy saját márkanévvel ellátott termékcsaládot szeretnénk piacra dobni - így született meg a Volare. Ezzel egy idõben vettük fel a kapcsolatot a Donna Bc tulajdonosával illetve magyarországi forgalmazójával azzal a céllal, hogy a Donna B.C márkanév a Lucido irányítása alatt folytassa terjeszkedését Magyarországon. 10 év távlatból bátran állíthatjuk, hogy ez a lépés meghatározó volt mind az olasz, mind a mi cégünk életében.

Folyamatosan készülünk tavaszi, és õszi mintás kollekcióval, követve a legújabb divatirányzatokat. Azonban úgy gondoljuk, hogy a divatot nem csak a mintával lehet érzékeltetni. Az anyagok, a fazonok, illetve a színek kombinációjával sokkal hosszabb ideig hordható termékeket lehet létrehozni, amelyek akár több szezonon át is divatosak maradhatnak. Ezért a klasszikus fajtákat megpróbáltuk divatosabbá varázsolni: csipõ-és lábfejnélküli fazonokat forgalmazunk térd alatti csipkével, TUTTO NUDO-t tangás bugyival 15-20-30-50 den vastagságban. Most indítjuk útjára comb zoknikat 50 den-es vastagságban, 15 féle színben. Ezeket a termékeket necc, lycra és microfibrás anyagokból a legkülönbözõbb divatszínekben (citromsárgától a padlizsánig, a szivárvány minden árnyalatában) folyamatosan tartjuk, ha a divat úgy diktálja.

Polo 50-es termékünk jelenleg 36 színben van és éppen új színekkel kísérletezünk: többek között egy mustársárgát illetve egy tejcsokoládé árnyalatot készülünk útjára indítani.

Székhely: 1078 Budapest, István u. 28.
Telefon: 0617944286
Mobil: 06309501125
Fax: 794-5395
Email: lucidokft@gmail.com
Web: http://calzebc.hu/
akció

Akció

50 % engedmény minden termékünkre

slide-1.jpg?itok=8jWVICC3
Bővebben...

Kereső:

Kategória:
Kulcsszó: