JOY Divatház

JOY Divatház
NyitólapInformációkA JOY Divatház Kis- és nagykereskedés

A JOY Divatház Kis- és nagykereskedés

Cégünk 1997-ben alakult, immár több, mint egy évtizedes tapasztalattal, fiatalos lendülettel próbálja minden vásárló igényét kiszolgálni.

Tevékenységi körünk igen széles, többek között foglalkozunk öltönyök, kabátok, kosztümök, ingek, blúzok, nyakkendők gyártásával, forgalmazásával.

Üzletünk 600m2-en működő, Magyarország egyik legnagyobb áruválasztékával rendelkező elegáns ruházatot árusító kis- és nagykereskedése. Célunkul tűztük ki, hogy a széles és minőségi áruválasztékkal együtt alacsony árakat biztosítsunk vásárlóinknak. Mivel közvetlenül foglalkozunk a gyártással és a nagykereskedelmi forgalmazással, így vásárlóink első kézből juthatnak hozzá termékeinkhez, közvetlenül a gyártótól.

Állandó akciókal árusítjuk ki szezonális termékeinket, így üzletünkben mindig az aktuális trendnek megfelelő áruválasztékkal találkozhatnak.

Vállaljuk továbbá cégek részére munkaruházat gyártását, méretre készítését. /öltöny, kosztüm, köpeny, póló, pulóver, cipő stb./ Reméljük ön is ellátogat hozzánk, vagy honlapunkon találja meg az igényeinek megfelelő terméket.
Székhely: Budapest, 1134. Lehel út 12.
Telephely: Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Sugár üzletközpontban működő viszonteladói partnerünknél (JOY&A.INCZE) az árukészlet eltérő lehet a JOY Divatházétól, akcióink illetve áraink különbözhetnek a két üzletben. Továbbá tájékoztatjuk önöket, hogy a Sugár üzletben egyenlőre nem áll módunkban vásárlási utalványt elfogadni. Megértésüket köszönjük. JOY Divatház vezetőség Tel: 06-1-350-1889

Elérhetőségek:
Cím: Sugár üzletközpont fsz.4.
Telefon: 06-1-469-53-82
E-mail: sugar@joydivat.hu
Web: www.joydivat.hu

Nyitvatartás:
Hétfőtől szombatig: 10:00 - 20:00 óráig
Vasárnap: 10:00 - 18:00 óráig
Telefon: 06-1-350-1889
Fax: 06-1-452-0950
Email: info@joydivat.hu
Web: http://www.joydivat.hu
akció

Akció

Joy Divatház Női,férfi divat ruházat akció

hotoffer2_pic1231.jpg
Bővebben...

Kereső:

Kategória:
Kulcsszó: